Testimonials

Ik heb de coaching door Jiske als zeer treffend en effectief ervaren. Jiske verstaat de kunst om met scherpe waarnemingen en adequate vragen vlot tot diepere lagen te komen, waar ik veel aan had in relatie tot mijn coachvraag.
Gelouterd en met meer lucht verliet ik haar praktijk en pluk daar nu nog de vruchten van.”
Petra Koks
Coaching, okt 2016

“Dank je wel voor deze inspirerende workshop! Ik vind je heel professioneel, analyserend, warm en rustig. Heel prettig.”
Conny
Workshop persoonlijk leiderschap voor werkzoekenden, aug 2016

“Een zeer boeiende workshop waarin je op zoek ging naar jezelf. Ik was en ben nog steeds diep onder de indruk van al dat geen wat er ter sprake gekomen is en welk effect dat had op de groep en mijzelf.”
Vincent Preijers
Workshop persoonlijk leiderschap voor werkzoekenden, aug 2016

“Na een dispuut met mijn werkgever heb ik een poos met de vraag geworsteld wat de volgende stap zou moeten zijn en wat daarin de prioriteiten zouden moeten zijn. Jiske stelt vooral de vragen waar ik zelf niet aan zou denken en zo brengt ze me verder. De sessies zijn scherp, kritisch en confronterend maar met een lach en hebben mij veel verder gebracht. Ik heb gezien waar ik energie van krijg, zeg makkelijker nee, doe waar ik goed in ben en weet met name waar ik op de middellange termijn naar toe wil groeien.”
Anoniem
Loopbaan coaching, apr 2016

unilever-logoZeer prettige gesprekken gehad met Jiske. Voorafgaand aan het coachgesprek worden duidelijke doelen gesteld en verwachtingen uitgesproken. Jiske heeft een prettige manier van ondervragen waarbij ze haar enthousiasme gebruikt voor het stellen van gerichte vragen die je tot nadenken zetten. Hierbij bijt ze zich vast totdat je jezelf tot het maximale hebt uitgedaagd om tot de kern te komen. Mij heeft het nieuwe inzichten opgeleverd, waarvan ik ook onderliggend heb kunnen inzien waar ze vandaan komen. Dit helpt me vrijwel wekelijks in een beter begrip en een efficiëntere manier van werken.”
Anoniem, Unilever
Effectief leiderschapstraject, jan 2016

Omdat ik aan het twijfelen was of ik op de juiste weg was in mijn persoonlijke ontwikkeling, heb ik bij Jiske coachgesprekken gehad. Ik heb haar gevraagd kritische vragen te stellen. En dat kan ze! Op een zeer gerichte wijze wist zij al snel tot de kern te komen met zaken waar ik al langer mee worstelde zowel op privé als zakelijk gebied. De gesprekken hebben me meer inzicht en richting gegeven, waardoor ik met meer zekerheid keuzes maak.
De gesprekken verliepen in een zeer ontspannen en prettige sfeer. Met haar humor, kritische vragen en discretie was  Jiske voor mij een heel prettige coach. Ik ben weer een stap verder!
N. 
Persoonlijk leiderschapstraject, jan 2016

“Jiske creëert een open sfeer, waardoor ik me goed op mijn gemak voelde. Ondanks het ontstaan van deze open sfeer, was Jiske erg goed in staat om de vinger op de zere plek te leggen. Ik had een vraagstuk over strijd die ik voer met de mensen van wie ik houd. In een hele korte tijd wist Jiske de pijn boven te krijgen. Ze doet dat met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, enthousiasme en interesse in de persoon die je bent. Ze  is in haar aanpak warm, vriendelijk en toch streng, om je uit te dagen net dat stapje verder te gaan. Ze stelt de juiste vragen, houd je een spiegel voor en weet je zo verder te brengen naar waar het om gaat. Zo heb ik geleerd waarom ik die strijd voer en nog belangrijker wat de keerzijde van die strijd is in mijn relaties. De persoonlijk leiderschapscoaching heeft me nieuwe inzichten gegeven, waar ik daarna mee aan de slag ben gegaan. Dat heeft me meer rust en balans in mijn leven gebracht.”
Maaike
Persoonlijk leiderschapstraject, okt 2015

kvk-logoIk zou Jiske aanbevelen voor mensen die al (te) lang vastzitten in een goede baan waarbij ze zich afvragen wat hun toegevoegde waarde nou echt is. Na meer dan 10 jaar is het voor mij tijd geworden om een nieuwe uitdaging te zoeken. Jiske heeft mij in een aantal sessies stevig ondervraagd, doorgevraagd en mijzelf laten formuleren waar ik naar op zoek ben. Wat je echt wilt, echt kunt en echt leuk vind. Dat gaf mij zoveel energie dat ik de vervolgstappen zelf kan ondernemen.
De sessies heb ik als zeer prettig ervaren, met diepte, onverwachte wendingen maar elke keer met resultaat. Dat ik energieker naar buiten ging dan ik kwam…  terwijl de sessies zeer intensief zijn.
Het heeft mij opgeleverd dat ik in beweging ben. Zonder SparkL coaching was ik niet eens begonnen….”
Anoniem
Loopbaan coachingstraject, okt 2015