About me

Foto op 07-07-16 om 14.24 #4Als senior manager voor Unilever, heeft Jiske Barten zich ruim 13 jaar bezig gehouden met de vraag Waarom doen mensen wat ze doen? Als professioneel coach en trainer laat ze sinds 2015 in plaats van merken nu mensen en (daardoor) organisaties groeien.

Haar passie is om bij te dragen aan duurzame groei van individuen, teams en organisaties. Het vrij maken en benutten van het aanwezige potentieel levert bewustwording, gedragsverandering, heel veel energie, voldoening en zowel persoonlijke als zakelijke groei. Empowerd people, succesful businesess!

Zij is oprichtster van SparkL Company, heeft een succesvol track record als professioneel coach (in bezit van EQA- foundation en practitioner certificaten van NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleiding) en is  als gecertificeerd trainer een expert op het gebied van leiderschap en productiviteit, zowel persoonlijk als zakelijk. Hierin werkt zij samen met FranklinCovey.
Zij coacht en traint professionals en management binnen vrnl commerciële midden- en grote bedrijven, waaronder Accenture, Bayer, ExxonMobil, Gemeente Arnhem, Kamer van Koophandel, Loyens & Loeff, PVH, Unilever en Young Capital.

Haar kernwaarden zijn zingeving, authenticiteit, professionaliteit, energie en creativiteit.
Met haar stevige business achtergrond begeleid ze binnen de context en organisatiedoelen. En dat het liefst op een ‘net even anders dan andere manier’, altijd energiek en sprankelend!

Zij gelooft dat het verschil maken bij jouzelf begint! Begeleiding vanuit een positieve mensvisie waarin ieder mens uniek is en potentieel heeft. De focus ligt op toekomstgerichte mensontwikkeling en zelfsturing.
Met passie verwondert zij, inspireert, daagt uit het volledige potentieel aan te spreken en ondersteunt oordeelloos. Ze stelt vragen, laat je nadenken en ‘zet je aan’ zodat jij zelf keuzes maakt en gaat bewegen om persoonlijke en zakelijke groei te realiseren!