About me – Jiske Barten

Foto op 07-07-16 om 14.24 #4Als senior manager bij Unilever, heb ik me ruim 13 jaar bezig gehouden met de boeiende vraag Waarom doen mensen wat ze doen? Als professioneel coach, trainer en consultant laat ik sinds 2015 in plaats van merken nu mensen en (daardoor) organisaties groeien.

Mijn passie is om bij te dragen aan duurzame groei van individuen, teams en organisaties. Het vrij maken en benutten van het aanwezige potentieel levert bewustwording, gedragsverandering, purpose, heel veel energie, voldoening en  groei op!

Als Sr Practitioner (team)coach (NOBCO/EMCC geaccrediteerd + Jungiaanse Fundering) begeleid ik mensen professioneel in hun ontwikkeling op gebied van loopbaan- en levensvraagstukken, vanuit een positieve mensvisie waarin ieder mens uniek is en potentieel heeft. De focus ligt op toekomstgerichte mensontwikkeling en zelfsturing. Ik coach executives, management teams en professionals vrnl binnen commerciële midden- en grote bedrijven, zoals TNO, Unilever, Young Capital, Consilium, Kamer van Koophandel en IBFD.

Als gecertificeerd FranklinCovey sr. facilitator en consultant begeleidt ik leiders en organisaties een high performance cultuur te creëren, waar gedragsverandering voor nodig is. Zo werk ik voor klanten als oa Accenture, Baker Tilly, Bayer, BDO, EnzaZaden, ExxonMobil, Gemeente Arnhem, Loyens & Loeff, Mediq, PVH, Unilever en Young Capital.

Mijn kernwaarden zijn authenticiteit, zingeving, energie en creativiteit. Met mijn stevige business achtergrond begeleid ik altijd binnen de context en organisatiedoelen. En dat het liefst op een ‘net even anders dan andere manier’, altijd scherp, energiek en sprankelend!

Ik geloof dat het verschil maken bij jouzelf begint!
Met passie verwonder ik, inspireer, daag je uit het volledige potentieel aan te spreken en ik ondersteun oordeelloos. Ik stel prikkelende, scherpe vragen, laat je nadenken en ‘zet je aan’ zodat jij zelf keuzes maakt en gaat bewegen om (persoonlijke en zakelijke) groei te realiseren!