Coaching

 SparkLoopbaan coaching

Wil jij bewust de regie nemen over wat werken voor jou betekent? En vanuit wat jou ten diepste drijft, doen waar je goed in bent, wat zin geeft en wat bij je past? Meer uit jezelf halen dan dat er nu uit komt en meer energie, richting en voldoening ervaren?

Bij loopbaancoaching gaat het al lang niet meer om een traditionele loopbaan of carrière. Als er op dit moment iets in de wereld is dat snel verandert, is het wel de betekenis van werken (of juist van “niet-werken”), verantwoordelijk zijn voor je eigen inkomen in relatie tot een levensinvulling die bij je past.

SparkLoopbaancoaching biedt je de mogelijkheid  jouw kracht te ontdekken, wie je bent, waar je voor staat en waar je ogen van gaan sprankelen. Om zo proactief te handelen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen loopbaan en geluk.

Als loopbaancoach zet ik mijn volle potentieel in om jou te begeleiden om vanuit je volle potentieel jouw authentieke koers te bepalen en waar te maken. Altijd in een loopbaantraject op maat.

Coaching persoonlijk leiderschap

Wil jij bewust de regie nemen over jouw werk- of privéleven, om diepgaand en blijvend meer rust, energie, richting en voldoening te ervaren?
Merk je dat je meer kunt en wilt dan dat er nu uit komt? Of loop je tegen dezelfde dingen aan en weet je niet hoe je dit anders aan kunt pakken? Merk je dat het contact met de ander niet soepel verloopt en wil je dit graag anders? Voel jij je onzeker en zie je beren op de weg? Of zit je gewoon even minder lekker in je vel?

Coaching persoonlijk leiderschap biedt jou inzicht in waar het in essentie bij jou over gaat, wat je verlangens zijn en helpt onderliggend effectieve overtuigingen te ontwikkelen. Je creëert je eigen inspirerende, richtinggevende perspectief om, met energie, concrete keuzes te maken die bij jou passen en te gaan bewegen in het realiseren van jouw gestelde doelen.

Haal eruit wat er in zit, leef en werk vanuit volle kracht en energie!

Als coach persoonlijk effectiviteit zet ik mijn volle potentieel in om jou te begeleiden jouw potentieel effectief te benutten met een groeitraject op maat.